Τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της πορτογαλικής Δημοκρατίας συναντά σήμερα ο Τσίπρας – Κυβέρνηση: Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Εντουάρντο Φέρο Ροντρίγκες, θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί Παρασκευής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 11:00.

Κυβέρνηση: Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό

«Η Νέα Δημοκρατία έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα κρεσέντο διασποράς ψευδών ειδήσεων, φαιάς προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας», απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις και καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με θέμα την ασφάλεια και την ανομία.

«Η τακτική της δήθεν ιερής αγανάκτησης αποσκοπεί στη δημιουργία τεχνητής έντασης, τη συγκάλυψη του σκανδάλου μεγατόνων για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη, ενώ η εξαλλοσύνη της πυροδοτεί ντροπιαστικά περιστατικά αυτοδικίας που γυρίζουν την ελληνική κοινωνία 200 χρόνια πίσω», επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι και τονίζουν με νόημα:

«Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό».

«Το υστερόγραφο της ΝΔ εάν δεν ήταν ανάξιο σχολιασμού, θα ήταν απλώς θλιβερό», καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές, σε μια αναφορά στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης της ΝΔ, σχετικά με τον υιό Βούτση.