Τελευταίο φύλλο για τον ιστορικό ΔΟΛ και απαρχή νέας εποχής

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας περνούν οι εφημερίδες του ΔΟΛ, όπως τουλάχιστον τις γνωρίζαμε έως σήμερα και ανοίγει πλέον νέα σελίδα για τα Μέσα του άλλοτε κραταιού Οργανισμού Λαμπράκη.

Στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας των Νέων που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη γίνεται λόγος «νέα εποχή που θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών».

«Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών».

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας έχει ως εξής:

Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.

Να διασφαλίσει όλες οι θέσεις εργασίας καλεί τη νέα διοίκηση η ΕΣΗΕΑ.