Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2013. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

ImageGen.ashx

Η αστρολογία τον Μάιο 2013
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε πολλά από τα όνειρά μας.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 9 και ο Ερμής από την 1η μέχρι τις 15 του μήνα στον Ταύρο μας καλούν να εκδηλώσουμε την παιχνιδιάρικη και τρυφερή πλευρά του εαυτού μας, να διασκεδάσουμε και να εκφράσουμε ανοιχτά συναισθήματα και σκέψεις στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Θαύματα μπορούν να συμβούν στην συναισθηματική ζωή, ακόμη και των αδέσμευτων. Δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό, ενώ αν επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου, είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα.

Από τις 9 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους και σας φέρνει κοντά σε φίλους, ενώ τονίζει την αναγκαιότητα να εργαστείτε συλλογικά. Ωστόσο, επειδή συμπίπτει με την Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο. Η διακριτικότητα είναι το παν για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προβλήματα αυτές τις μέρες.

Παράλληλα ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐουκαι θα ενθαρρύνει σχέδια που έχουν σχέση με μελλοντικά ταξίδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις. Ο δυναμισμός σας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας και μάλιστα σας οδηγεί σε μία σημαντική επιτυχία από τα μέσα του μήνα και μετά, που θα έχετε και την πολύτιμη βοήθεια τουΕρμή στο ζώδιο των Διδύμων.

Στις 25 που θα λάβει χώρα η δεύτερη Έκλειψη του μήνα, αυτή τη φορά όμως της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να ταράξει τα θεμέλια της εργασιακής σας δράσης. Μην πιστέψετε σε ανθρώπους που θα σας τάξουν ανέφικτες υποσχέσεις, ούτε και εναλλακτικές μεθόδους που υπόσχονται ευεξία και υγεία, χωρίς πρώτα να τις ερευνήσετε. Οι δυσαρμονικές συμμετοχές της Σελήνης, του Ήλιου και του Ποσειδώνα δείχνουν παγίδες και λάθη.

Θετικές Αστρολογικές Όψεις
1/5/2013, Ήλιος με Πλούτωνα: Επικοινωνία και έκφραση τονίζονται σήμερα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν στην προώθηση των ιδεών και σχεδίων σας.
4/5/2013, Ερμής με Ποσειδώνα και Σελήνη με Κρόνο: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σε επαγγελματικό επίπεδο.
6/5/2013, Άρης με Πλούτωνα και Ερμής με Ουρανό: Σήμερα θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από φοβίες και ανασφάλειες τους παρελθόντος, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε κατάματα.
7/5/2013, Ερμής με Πλούτωνα: Η μέρα σας δίνει τη σωματική και ψυχική αντοχή για να πετύχετε σημαντικούς οικονομικούς στόχους και να χειριστείτε περίπλοκες καταστάσεις.
11/5/2013, Ερμής με Δία: Σήμερα η λογική κυριαρχεί και μπορείτε εύκολα να ξεδιαλύνετε το τοπίο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σας.
19/5/2013, Άρης με Δία: Ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι σήμερα τα πράγματα για τα επιχειρηματικά σας σχέδια και μάλιστα για αυτά που σχετίζονται με το εξωτερικό.
23/5/2013, Σελήνη με Ποσειδώνα και Πλούτωνα: Η ημέρα δίνει έμπνευση, αλλά και μία ευφάνταστη ιδέα που μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη.
29/5/2013, Σελήνη με Ήλιο: Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές, αλλά η μέρα σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε δυναμικές λύσεις με θετικά αποτελέσματα.
30/5/2013, Σελήνη με Δία και Αφροδίτη: Η μέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική και είναι στο χέρι σας για να τονίσετε τον ερωτισμό σας. Επίσης ενθαρρύνει συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων αλλά και ευχάριστες μετακινήσεις με φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές συμφωνίες και συμβόλαια θα μπορούσαν να υπογραφούν.
Αρνητικές Αστρολογικές Όψεις
2/5/2013, Σελήνη με Κρόνο, Άρη και Ήλιο: Σήμερα γίνονται έντονα τα προβλήματα στην επικοινωνία και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου σας.
5/5/2013, Ερμής με Κρόνο: Η ημέρα οδηγεί τα συναισθήματα στα άκρα, φέρνει κούραση και διάθεση για απομόνωση.
8/5/2013, Ερμής με Άρη: Κλείστε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια, που θα είναι πολλά σήμερα, και σιωπήστε.
9/5/2013, Σελήνη με Άρη και Κρόνο και Ήλιος με Δία: Οικογενειακές υποθέσεις φαίνονται σήμερα μπερδεμένες και καλό θα ήταν προτού μιλήσετε, να πάρετε το χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.
10/5/2013, Ηλιακή Έκλειψη: Η μέρα επηρεάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας και δυσκολεύει αισθητά την προώθηση ιδεών.
12/5/2013, Ήλιος με Ερμή: Σήμερα μία τρικλοποδιά, μία παγίδα ή μία εσφαλμένη διαίσθηση σας αποπροσανατολίζει.
13/5/2013, Αφροδίτη με Ποσειδώνα: Προσοχή πρέπει να δώσετε σήμερα σε επιλογές που αφορούν στα οικονομικά. Ίσως το συναίσθημα επικρατήσει της λογικής και βγείτε ζημιωμένοι.
14/5/2013, Σελήνη με Πλούτωνα: Ο οικονομικός τομέας περνάει κρίση τη σημερινή ημέρα και καλό θα είναι να μην προβείτε σε αλλαγές ή νέες συμφωνίες.
18/5/2013, Σελήνη με Ήλιο και Ποσειδώνα και Ερμής με Ποσειδώνα: Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα είναι ιδιαίτερα ευάλωτες σε εξαπατήσεις.
21/5/2013, Ουρανός με Πλούτωνα και Σελήνη με Ουρανό: Σήμερα μπορεί να εξαπατηθείτε, να παγιδευτείτε ή να γοητευτείτε από ένα ‘‘απαγορευμένο’’ πρόσωπο. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται.
25/5/2013, Ερμής με Αφροδίτη, Σελήνη με Ήλιο και Ποσειδώνα: Προσοχή σε παραπλανήσεις και μπερδέματα.
26/5/2013, Σελήνη με Αφροδίτη, Ερμή και Δία και Ήλιος με Ποσειδώνα: Η ημέρα φέρνει θολές πληροφορίες και μπερδεμένα μηνύματα. Μην εμπιστεύεστε το ένστικτο σας!
28/5/2013, Αφροδίτη με Δία: Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει στρες, νεύρα αλλά και να επιφέρει διαμάχες στις αισθηματικές σχέσεις.
Πηγή: http://www.myastro.gr/