Η πιο σπάνια πάθηση: Άντρας πάσχει από διφαλλία και έχει δύο ανεξάρτητα μόρια

difallia-ameriki-570

Η διφαλλία είναι μια ασθένεια που προσβάλει τους άντρες και πρόκειται για την ύπαρξη ανεπτυγμένου, πλήρως ή μερικώς, πέους κάτω ή δίπλα στο κεντρικό.

Ένας άντρας στην Αμερική ισχυριζόταν ότι έπασχε από αυτή τη σπάνια ασθένεια και για να πείσει ανέβασε το πειστήριο σε δημοφιλές μέσο δικτύωσης, ενώ αποκάλυψε ότι μια εποχή είχε σχέση ταυτόχρονα με άντρα και με γυναίκα χρησιμοποιώντας κάθε πέος για άλλον.

Ο χρήστης του Reddit με το κωδικό όνομα DoubleDickDude πάσχει από διφαλλία, μια πάθηση που προσβάλει 1 στα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως, και ανέβασε δύο πειστήρια στο μέσο. Αμέσως ο λογαριασμός του γέμισε ερωτήσεις από περίεργους χρήστες και οι απαντήσεις έχουν ζουμί.

Αποκαλύπτει πως η σεξουαλική του ζωή έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ενώ περιγράφει και μερικές αντιδράσεις γυναικών. Πολλές φρικάρουν και τον βρίζουν, άλλες νομίζουν ότι είναι ψεύτικο, άλλες είναι περίεργες απλώς και άλλες πανηγυρίζουν σαν τρελές.

Όσο για το αν σκέφτηκε να το κόψει ποτέ λέει: «Στην εφηβεία μου ναι. Τώρα με τίποτα». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μια περίοδο είχε σχέση ταυτόχρονα με άντρα και με γυναίκα, ήταν δηλαδή bisexual, και είχε το ένα πέος για τη γυναίκα και το άλλο για τον φίλο του. Το επιπρόσθετο πέος δημιουργήθηκε μέσα από τους όρχεις του και είναι ανεξάρτητα το ένα με το άλλο, μπορούν δηλαδή να έρθουν σε στύση ξεχωριστά και σε εκσπερμάτωση επίσης.