Εποχή Μαρινάκη στον ΔΟΛ, μετέωροι οι εργαζόμενοι

Τελειώνει σήμερα ένας ολόκληρος κύκλος ζωής για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, με τους εργαζομένους να περνούν μετά τις 12 το μεσημέρι την πόρτα του ιστορικού κτιρίου της προκειμένου να υπογράψουν τις απολύσεις τους, χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα επαναπροσληφθούν.

Κι αυτό γιατί ο νέος ιδιοκτήτης του Οργανισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τηρεί σιγήν ιχθύος μη θεωρώντας σκόπιμο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για το μέλλον τους.

«ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ» δεν θα κυκλοφορήσουν από αύριο και για τις επόμενες μέρες ενώ εκτός λειτουργίας είναι από χθες και οι ιστοσελίδες του Οργανισμού.

Θα ακολουθήσει εκκένωση του κτιρίου της οδού Μιχαλακοπούλου καθώς ήδη οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί από εκπροσώπους των ειδικών διαχειριστών να μαζέψουν μετά την απόλυσή τους τα προσωπικά τους αντικείμενα και να παραδώσουν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου.

Το σημερινό κεντρικό άρθρο των «ΝΕΩΝ»

Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για «Τα Νέα», «Το Βήμα» και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.