Για χώρες της Ευρώπης και για πολυτελή στέκια της Αθήνας προοριζόταν η κοκαΐνη της Βάρκιζας

  • Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και δεύτερου εμπλεκόμενου στην υπόθεση με την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης
  • Τι λέει ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Σέρβου «Μάρτιν»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην υπόθεση των 135 κιλών κοκαΐνης που εντόπισαν οι Αρχές σε υπερπολυτελές διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται συνολικά δύο άτομα, ο ένας είναι ο 33χρονος σερβικής καταγωγής «Μάρτιν» και ένας ακόμα άτομο που έχει διαφύγει.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από την κατάθεση του 33χρονου να μάθουν περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα, αλλά και για το που θα κατέληγαν τα 135 κιλά κοκαΐνης αξίας 7.500.000 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο, η τεράστια ποσότητα της κοκαΐνης προορίζονταν για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά και για τα πολυτελή στέκια της Αθήνας.

«Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου, ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης θα διαλευκανθούν μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας», ανέφερε χθες σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο συνήγορος υπεράσπισής του, Σάκης Κεχαγιόγλου.